AKCE tandemový seskok pro dva od 3 300 Kč os.
Tandemový seskok z výšky 3 - 4000 m za cenu 3500,-Kč bez dalších poplatků.  Tandem+kamera+foto+zpracované a ozvučené video 5500,-Kč !!
Akce tandemový seskok děti od 8 do 12 let 3 300,-Kč !  Kamera+foto na USB k tandemovému seskoku za 2000,-Kč ! Ceny zahrnují vystavení dárkového poukazu a certifikátu o úspěšném provedení tandemového seskoku !
  Děkujeme Všem, kteří měli  důvěru v náš tým !

Tandemové seskoky

Kde skáčeme TANDEMOVÉ SESKOKY

Skáčeme na letiště Kolín,  které je vzhledem ke své poloze a dobré dopravní dostupnosti jedním z nejfrekventovanějších letišť v České republice, kde se tandemové seskoky provádějí.

V samotné Praze nelze vzhledem k hustotě leteckého provozu tandemové seskoky provádět, přičemž právě z tohoto důvodu je Kolín pro tandemový seskok ta nejrozumnější alternativa.

Autem nebo vlakem se k nám dostanete z Prahy za 60 minut. Skáčeme z letounu AN - 2 , L - 410 Turbolet ze 3 - 4000 m.

Je zde perfektní zázemí pro seskoky vybavené restaurací, balírnou padáků, školící místností, ubytovnou a zázemím pro zákazníky. 

Kde skáčeme TANDEMOVÉ SESKOKY
Přistání na letišti v Kolíně
Zajištění bezpečnosti tandemových seskoků
Při tandemových seskocích používáme nejmodernější systém firmy UPT - Vector  tandemový systém Sigma, který je v současné době jedničkou na trhu tandemových padáků !!

Jejich součástí je také zajišťovací přístroj Vigil II. Jeho úkolem je automatická aktivace záložního padáku bez nutnosti zásahu parašutisty nebo tandempilota.

Tento systém je vybaven hlavním a záložním padákem typu křídlo stejné velikosti. Tandempilot má při seskoku k dispozici nejen výškoměr, ale i akustický signalizátor výšky. 

 Pro provádění tandemových seskoků máme všechny potřebné certifikace a oprávnění.

Naši piloti mají  dvacetileté zkušenosti  v oblasti parašutismu.
SG-370 se zab. přístr. Vigil II